Alegerea canapelei

Ce face o canapea perfecta? Combinatia ideala de stil, confort si calitate.

Canapeaua este una din investitiile cele mai serioase pe care le veti face de-a lungul timpului - si una dintre cele mai longevive. Chiar si atunci cand va achizitionati una ca produs de tranzitie, cel mai probabil o veti reintalni in pod, in garaj, la cabana  sau la bunici. inainte de va da seama, anii vor trece si produsul cumparat, pesemne, in urma unui impuls de moment, va fi devenit, deja, parte din traiul dumneavoastra. Asa incat consideram ca merita sa analizati variantele disponibile inainte de a da banii.

O canapea de calitate, si dealtfel, oricare alt produs de tapiterie, inspira rezistenta si robustete.

La Fil Sofa avem zeci de produse de tapiterie din care sa alegeti, in modele, marimi, culori si texturi variate - toate sub acelasi acoperis. Astfel, oricare va este gustul sau bugetul, gasiti la noi ceva pe potrivit dumneavoastra.

Acest ghid va prezinta diferitele optiuni disponibile. Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!


Forma, marime si stil

Forma, marimea si stilul canapelei sau fotoliului vor avea un impact urias asupra aspectului intregii camere.

Marimea: este important sa va asigurati ca mobilierul ales este proportional cu dimensiunile camerei. Verificati ca inaltimea canapelei sa fie potrivita modului dumneavoastra de a sta asezat, in functie de pozitia dumneavoastra favorita. Canapelele inalte forteaza pozitia cu spatele drept, dar daca va place sa stati mai lejer puteti face asta doar cu o canapea lata si joasa.
Configuratia: de pilda, doua canapele mici vor arata mult diferit unui coltar intr-o camera, deci trebuie analizata varianta cea mai potrivita dumneavoastra si familiei.
Module: mobilierul modular este extrem de flexibil, adaptandu-se celor mai surprinzatoare situatii.
Stilul: o problema de gust personal; cel mai sigur veti recunoaste canapeaua potrivita atunci cand o veti vedea, deci e buna ideea de a va uita la cat mai multe modele, in stiluri diferite.

Oricare din produsele de mobilier tapitat, fie canapea, fie fotoliu, fie coltar sau scaun, pot fi adanci sau inguste, inalte sau joase, moderne sau traditionale. Spatarul poate fi inalt sau scund. Liniile generale ale modelului pot fi drepte sau curbate iar culorile pot fi de la neutre la tipatoare.


Materiale

Canapelele  folosite zilnic au nevoie de tapiterii rezistente, uneori chiar impermeabile. Interesati-va de cele usor de curatat. Majoritatea produselor Fil Sofa sunt disponibile atat in materiale textile cat si in piele (naturala sau ecologica), dar si intr-o combinatie a acestora. Odata ce v-ati decis asupra tipului de material, urmeaza sa alegeti culoarea si modelul acestuia. Materialele ale caror modele sunt in tesatura se comporta mai bine decat cele cu modelul aplicat pe tesatura ulterior.

Pe langa incadrarea in decorul camerei si satisfacerea gustului personal, sa nu se scape din vedere aspectul practic (e preferabil sa se evite culorile deschise in locuintele unde se afla copii, de exemplu). Cand alegeti materialul, indiferent de natura acestuia, va sugeram sa-l priviti atat in lumina naturala, cat si in cea artificiala, sau, cel mai bine, la lumina spatiului caruia ii este destinat, pentru a va asigura ca este materialul ideal pentru dumneavoastra.


Scheletul canapelei

Un schelet robust al mobilierului tapitat garanteaza o durabilitate mai mare. Fil Sofa realizeaza schelete solide, puternice si suficient de rezistente pentru a face fata uzurii rezultate in urma utilizarii zilnice.

Alegeti un sezut putin mai rigid decat v-ar placea, pernele se vor inmuia usor dupa cateva utilizari, dupa cum este si normal.


Despre noi

Realizam la comanda canapele si coltare de calitate, adaptate dimensiunilor si stilului fiecarui client.

Adresa

Str. Pr. Dr. Ilarion Felea, nr. 69
Romania, Arad, 310435
(fostul CAP Bujac)

Contact

Suntem prezenti si pe

© Copyright 2024, Fil Sofa SRL